By: Diella Kaymieman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
THE GREEN...

 
 
 
Tukar pandangan mata pada KEHIJAUAN... rasa2 nyer dah lama x upload gambar tentang keindahan ciptaan Tuhan... reminding me how beautiful our country is...


Friday, 11-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
MALAM 3 SYAWAL YG LALU...

nie uma Kak Jar n suami Abg Noh...
jgn x tau, langsir baru tuh... kaler purple...
ape yg diorg bercrite tuh...!
View all 45 photos...
After dah puas Nyanyi2 Sakan n Beraya Sakan kat uma my Bro Zainal's last Saturday 5th Nov 05... since dah berjumpa diorang kat situ, dapat ler menziarah 3 buah uma mlm tuh... so decided pegi jenjalan kat uma diorang sekali ~ ke uma Kak Jar Abg Noh, uma Siti Yunos n uma Mardiah Johari... sumer kat satu kawasan di Woodlands jugak...

Diorng2 nie slalu group 2geder biler time berkaraoke... Kata diorg... 'hilangkan STRESS hari2 keje N jaga anak2 kan...!' so around 10 plus we make a move n i tompang naik kete Siti pas tuh kete Kak Jar plak... Seronok dapat jenjalan beramai2... paling ku suker sekali, meriah tau...!

Aku nie kan actually pantang kalo dah sampai uma org tuh nampak sumting yg aku sukerrr n cantiQue kat mata aku... mesti ambik gambo... jadik photograper x berlesen...
Mlm tuh hanya menjamu kuih~muih jek yg mana terhidang... last min plan naik beraya N sbb diorng x buat open house raya... so no heavy2 meals, k jgn cerewet... lagipun kat uma my bro kan dah makan banyak...! *perut still kenyang lagik mode*

Time kat uma Mardiah, kepala pun tetiba naik fening2... rasa nak bukak tudung N pegi mandi jek kat uma Mar... hehehehe... 'Rumah Mardiah nie kan... mmg aku betul2 berkenan ler... tapi x tau bile gak nyer nak dpt uma cam dier... eh Yangggg... Yok ler kita pindah uma kat daerah siniiiii...' hubby ku senyum jek bile aku ckp cam tuh...

X perasan jam dah ke pukul 3 pagi daah... waktu beraya... banyak serbu uma org, banyak minum air oren, kureeeng minum air putih... banyak makan kuih2... tuh sumer kan mendatangkan heaty kat body... hubby pong dah start flue, sneezing... hari2 mlm nak tido ambek panadol... nak wat camner kan...


GAMBAR RAYA PD HARI YG LAIN ADE KAT SINI -->> http://kaymieman.fotopages.com...

hah... nie pokok ditanam dlm kasut brand CATERPILLAR...!!
lain dari yg lain kan... elak pembaziran...


Tuesday, 8-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
3 SYAWAL BERHARI RAYA...

sambal udang...
lemak lodeh...
kari daging...
View all 36 photos...
Hari Raya Open House,
Karaoke Celebrations
&
My Nephew Md.Syazwan 14th Birthday...
All These Happening Last Saturday 5th Nov 05... @ My Bro ZAINAL's House @ Woodlands Drive...







Friday, 4-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
HERE'S THE BIG DAY... GOODIES EDITION...

terhidang diatas meja...
kacang, muruku dari mak mertua n kacang bergula...
koko crunch coated with chocolates... yg nie buat sendirik...
View all 9 photos...
So Here's The KUIH RAYA Preparation...
Yok... Sape Nak Menjamah Kuih2 Ku... Sila Ler Mampir...

SALAM NAZAM LEBARAN UNTUK SEMUA... SEMUGA BERGEMBIRA MENYAMBUT NYER...


(I terFORGOT nak ambil gambar2 ~
Cake Chocolate,
Cake Swiss Roll N
Cake Chocolate Chips yg kat dalam esbok tuh... Ish Ish... )




And My Pics MENJELANG HARIRAYA COOKING...
Such As Rendang, Sambal Goreng Pengantin, Ayam Masak Merah N Ketupat...
U Can Check It Out @ My Another's Linkz...
Kalo Sudi Meh Ler Jenguk... -->> http://kaymieman.fotopages.com/?entry=602689&back=


Friday, 28-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
$$$ RAYA...

 
Aauucakkk...! Hubby sudah pun tuka $$$... utk zakat Hari Raya nanti... sumer S$2/- notes... Every year asyik keluar duit berzakat kat budak2 kecik dan juga org2 tua... tapi kita sendiri tak masuk2 $$$ lagik nie...
Haaaiii... when we can make investment... *sigh*



Garing2 nie... fresh from the ovens...
Raya tinggal beberape hari jer nie, korang tuh tak tuka duit lagik ker...?!


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net